Potrebno :
Kora :
5 jaja
5 kašika brašna
2 kašike barenog mlevenog panaća
Kašičica soli
Fil :
400 gr kravljeg krem sira
1 kašika pavlake
kašičica belog bibera
so
10 komada barene zelene boranije
Priprema - pozor - sad :
Odvojiti belanca od žumanca.
Umutiti žumanca u čvrst sneg sa dodatkom soli, polako doajući žumance brašno i mleveni barenei spanać.
Podmazati pleh i posuti brašnom,staviti urernu da se peče na 200 o C .
Pečenu koru izvaditi na providnu foliju i pustiti da se ohladi.
Ohlađenu zelenu koru premazati pavlakom,sirom,doati so i beli biber i poredjati sa jedne strane(na kraju ) u red ili dva barenu boraniju.Uviti u rolat ,prekriti folijom i staviti u frižider da odstoji 1,5 h pre sečenja.
Rolat seći na debljinu od 1,5 cm.
Kora :
5 jaja
5 kašika brašna
2 kašike barenog mlevenog panaća
Kašičica soli
Fil :
400 gr kravljeg krem sira
1 kašika pavlake
kašičica belog bibera
so
10 komada barene zelene boranije
Priprema - pozor - sad :
Odvojiti belanca od žumanca.
Umutiti žumanca u čvrst sneg sa dodatkom soli, polako doajući žumance brašno i mleveni barenei spanać.
Podmazati pleh i posuti brašnom,staviti urernu da se peče na 200 o C .
Pečenu koru izvaditi na providnu foliju i pustiti da se ohladi.
Ohlađenu zelenu koru premazati pavlakom,sirom,doati so i beli biber i poredjati sa jedne strane(na kraju ) u red ili dva barenu boraniju.Uviti u rolat ,prekriti folijom i staviti u frižider da odstoji 1,5 h pre sečenja.
Rolat seći na debljinu od 1,5 cm.
Нема коментара:
Постави коментар